Boek Manuscript der kroonjuwelen

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪30‬

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

In dit boek krijgen 25 vrouwen een eigen hoofdstuk, waarin ze beschrijven hoe een heftige levenservaring hen heeft geraakt, hoe ze ermee om zijn gegaan en wat ze willen uitdragen naar de wereld, naar jou. Ook mijn eigen verhaal is hierin te lezen

Productinformatie

‘Manuscript der kroonjuwelen’ is een boekproject welke geleid wordt door Gerda Duin van Vrouw&Verbinding, met als doel het creëren van een positieve beweging van innerlijk leiderschap en heling.


In dit ‘boek der boeken’, krijgen 25 vrouwen een eigen hoofdstuk. Zij zijn geselecteerd uit een grote hoeveelheid aanmeldingen. De vrouwen hebben ergens in hun leven een gebeurtenis of een periode meegemaakt die enorm veel impact heeft gehad op de rest van hun leven. Alle vrouwen hebben uiteraard een andere achtergrond en een uniek verhaal. Wat de vrouwen met elkaar delen, is het feit dat hun levenspad niet over rozen is gegaan. Toch hebben zij (bewust) de keuze gemaakt om geen slachtoffer te worden of te blijven van hun verleden. Alle vrouwen dragen op geheel unieke manier innerlijk leiderschap uit en hebben de intentie om dankbaar en krachtig in het leven te staan. Het is duidelijk dat dit gepaard gaat met uitdagingen en met vallen en opstaan.


Het project ‘Manuscript der kroonjuwelen’ vormt in 2020 de rode draad, binnen de activiteiten van Vrouw&Verbinding. De 25 persoonlijke interviews hebben inmiddels allemaal plaatsgevonden en ook de persoonlijke hoofdstukken zijn geschreven. In de lente van 2020 zal Gerda zich in alle rust gaan toeleggen op het verdere schrijfproces, waaronder het schrijven van de opening en de afronding van het boek.


Eind mei 2020 komen alle ‘kroonjuwelen’ bij elkaar voor een mooie verbindende inspiratiedag in Egmond aan den Hoef. Deze dag is ook vormgeefster en fotografe Nicky aanwezig om de vrouwen prachtig op beeld vast te leggen. Met een verdiepend programma, georganiseerd door Gerda, zullen de vrouwen nog meer gaan ervaren dat zij een kroonjuweel zijn. “Pas wanneer je werkelijk beseft dat je een kroonjuweel bent, kun je hier ook naar leven!”


Het is absoluut de doelstelling van Gerda Duin om met dit boek bij nog meer mensen innerlijk leiderschap aan te wakkeren en om een bron van inspiratie te zijn. Ieder mens loopt in haar of zijn leven littekens op, daar valt niks aan te veranderen. “Wanneer je van je wond een bron van kracht maakt, ben je daadwerkelijk in staat om een positief verschil te maken, voor jezelf en de mensen die je dierbaar zijn”. Dat is het motto van Gerda, waar zij zich met bevlogenheid voor inzet.